fbpx Skip to content

място за нови идеи и теб

Работа

СВОБОДНА ПОЗИЦИЯ: ГРАФИЧЕН ДИЗАЙНЕР

Стани част от най-цветното, забавно, мултифункционално общностно пространство в София – The Steps.
След основаването си през 2020 г. от фондация Сингъл Степ The Steps се превърна в най-голямото и успешно социално предприятие на Балканите, като 100% от печалбите от дейността му се реинвестират за подпомагане на ЛГБТИ общността в България.

При нас те очакват разнообразни проекти и събития, в които можеш да вложиш цялото си сърце и креативност, защото свободата да бъдеш и да изразяваш себе си при нас не е просто клише, лишено от смисъл. Ще откриеш приобщаваща среда без предразсъдъци, в която ще чуваш по-често “Да!” и “Благодаря!” и която сприятелява и приобщава хората с различни идеи, отговорни и приемащи разликите помежду си. Очакват те усмихнати, готини млади колеги, с които работният ден отлита за един миг. Понякога заменяме работния ден с парти вечер, защото партитата ни са прекалено интересни за изпускане, а ако имаш нужда от home office day – твой е! Ще ти дадем бюро и стол в офиса, но едва ли ще ги използваш, защото всички работим от coworking пространството в бистрото, където имаме и хапване, и пийване с 50% отстъпка. Гъвкавото ни работно време ще ти позволи да оптимизираш времето си, за да можеш да подадеш навреме своята курсова работа, проект към личен клиент, данъчна декларация или кандидатура за любимия ти арт конкурс.

Очакваме от теб да имаш отлични умения в областта на графичния дизайн, създаването на различни рекламни материали и съдържание за социалните ни мрежи, но ако желаеш да се развиваш и да получаваш допълнителни доходи, ще имаш на разположение цялото ни оборудване – от компютърни сървъри, камери, фотоапарати, обективи, гимбали, изкуствен интелект, банки с ресурси, аудио колони, усилватели, екрани, лампи, прожектори и проектори, до бои, четки, спрейове, стени за рисуване, декори и дори гардероб със сценични костюми и гримове. Имаме всичко, но ни трябваш ти, твоята креативност и желание да твориш.

Даваме ти шанс да ни впечатлиш с размер и формат на CV, но единствено твоето портфолио може да ни накара да те поканим на работна среща, на която да си говорим за изкуство и пари. Изпрати ни твоята кандидатура сега.

П.С.: Вратите ни са винаги отворени за стажанти и доброволци, за които подпомагането на ЛГБТИ общността е не просто работа, а кауза.

кандидатствай

За връзка