fbpx Skip to content

КАПОТИ | ТЕМАТИЧНО ПАРТИ

КАПОТИ | ТЕМАТИЧНО ПАРТИ

Ако сте мечтали да се почувствате като бляскавата Холи Голайтли от “Закуска в Тифани” и да изпиете по един коктейл в пищна атмосфера и в компанията на Одри Хепбърн, сега е моментът!
Потопете се в разкошния свят от произведенията на Труман Капоти и се докоснете до романтиката на Америка от 60-те години! Заповядайте на тематично (афтър) парти по повод филма „Записите на Капоти“, който ще се излъчи премиерно на 6 октомври в 18:45 ч. в Euro Cinema само в рамките на седмото издание на кино-литературния фестивал CineLibri. След края на прожекцията ви очакваме в The Steps!
От вас ще очакваме да заповядате в целия си блясък, а ние ще ви осигурим подходяща сцена за всички ваши перли, цигарета, изящни шапки и стилни дрехи. Ще преобразим The Steps подобаващо, ще заредим джубокса със Синатра и ще ви очакваме с цялата класа и блясък, на които сме способни.
Ще имате и златната възможност да си закупите с отстъпка новите издания на непреходните произведения на Капоти!
Филмът „Записите на Капоти“ включва телевизионни участия на Труман Капоти и интервюта с негови почитатели и доверени лица. Знаменитият писател купонясва с представители на висшето общество в Америка, същевременно ги изпълва с възмущение, защото не се свени да разкрие тайните им. Когато напуска този свят през 1984 г., Капоти оставя една незавършена книга, която пише почти две десетилетия и за която говори почти толкова дълго. „Сбъднати молитви“ трябвало да бъде най-шокиращата и скандална творба на писателя. Самият той я сравнява със смъртоносно оръжие… Филмът може да бъде гледан на 6-ти октомври в Евросинема, на 20-ти октомври в Дом на киното и на 24-ти октомври в Кино Люмиер.

No event found!