fbpx Skip to content

Социалното предприятие на фондация Сингъл Степ

За нас

The Steps e място, което да среща, сприятелява и приобщава хората с различни идеи, отговорни и приемащи разликите помежду си. Място, чрез което ще продължаваме да сбъдваме мечтите и каузите си. Място, в което да си себе си, всъщност може да е най-лесното нещо на света.

Създадохме фондация Сингъл Степ, за да помогнем на младите ЛГБТИ хора в България да преминат през трудностите, които ги съпътстват ежедневно, да бъдат свободни, да не ги е страх и да усещат, че са част от една общност. Горди сме, че помогнахме на мнозина не само да приемат себе си, но и да имат силата да мечтаят. И, разбира се – да не са сами по пътя си.

Първата стъпка беше трудна, но я направихме. Направихме и следващата. И така Сингъл Степ тръгна по дълъг път. Когато усетихме, че вървим по него по-спокойни и с усмивка на лице, дойде и времето да създадем The Steps, нашето социално предприятие. Който и да си, ела в The Steps без предразсъдъци, за да се научим заедно да общуваме, да живеем и да създадем по-доброто утре, което всички заслужаваме.

Време е да продължим. Заедно.

Нашата визия

The Steps е пространство, в което да говорим, да творим, да преживяваме и да откриваме.
P1121071
Идеи
P1121018
Връзки
pexels-cottonbro-3171837
Преживявания

Място за нови